Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Проведення профілактичного рейду

КУ "Центр надання соціальних послуг"
26.02.2024

   26 лютого 2024 року на території Бранівського старостинського округу проведено профілактичний рейд у складі фахівця із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Мар’янівської селищної ради та начальника служби у справах дітей з метою попередження та протидії насильства, створення належних умов для проживання дітей, а також підтримки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та захисту прав дітей у таких сім’ях.

        У ході рейду було здійснено відвідування сімей , які  опинилися в складних життєвих обставинах. З батьками проведено бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків та недопущення випадків вчинення насильства в сім’ї, створення належних умов для виховання дітей.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше