Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Домовленість про співпрацю

Служба у справах дітей
18.05.2023

18 травня 2023 року за участі начальника служби у справах дітей Мар’янівської селищної ради, директора КУ «Центр надання соціальних послуг», директора КЗ «Центр надання культурних послуг» Мар’янівської селищної ради та за сприяння о. Романа, священика парафії Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ смт Марянівка відбулася робоча зустріч з Благодійним фондом «Карітас»-Радехів.

 Представники БФ виступили з пропозицією реалізувати на території нашої громади проект «Простір дружній до дитини», який має на меті забезпечення змістовного дозвілля, розвитку та відпочинку дітей з числа ВПО та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Результатом зустрічі стала домовленість про проведення розважальних та розвиваючих заходів для дітей, надання гуманітарної допомоги дітям ВПО.  

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше