Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Робочий об'їзд навчальних закладів

Відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я
30.07.2024

29 липня 2024 року начальник відділу організаційно-кадрової та правової роботи Дмитро Мухтаров та начальник відділу освіти, молоді спорту та охорони здоровʼя Світлана Холонівець  відвідали з робочою поїздкою заклади загальної середньої та дошкільної освіти сіл Борочиче, Бужани, Скригове, Ржищів, Широке та Галичани Марʼянівськоі селищної територіальної громади.
Під час робочої поїздки було перевірено стан готовності закладів освіти до нового навчального року, визначено проблемні питання та шляхи їх вирішення. Всім навчальним закладам буде надана допомога в процесі їх вирішення. Перевірено стан укриттів та блоків харчування.
Керівникам закладів освіти було видано доручення усунути виявлені недоліки в найкоротші терміни та бути готовими доповісти про виконану роботу на черговій нараді селищного голови Олега Басалика з освітянами громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше