Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Робочий виїзд у с. Брани

Новина
20.01.2022

20 січня 2022 року відбулася зустріч Мар’янівського селищного голови Олега Басалика, начальника відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища Мар’янівської селищної ради Алли Ліштван з жителями села Брани Бранівського старостинського округу. Зустріч відбулася  за участі старости Бранівського старостинського округу Сергія Киричука та депутата Мар’янівської селищної ради Оксани Куцевич з виїздом на місцевість.

Під час зустрічі було обговорено ряд питань щодо використання земельних ділянок, порядок надання земельних ділянок у власність та користування. Селищним головою та начальником відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища роз’яснено громадянам порядок отримання земельних ділянок відповідно до чинного законодавства. Також, обговорено порядок створення громадських пасовищ на території Бранівського старостинського округу.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше