Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Рятувальники закликають громадян дотримуватись правил безпеки під час відпочинку біля водних об'єктів та в побуті

Служба у справах дітей
07.06.2024

З метою попередження нещасних випадків на водних об’єктах та пожежної безпеки у побуті , рятувальники  спільно з місцевою пожежною охороною та  працівниками селищної ради провели  відпрацювання у житловому секторі  в селах Цегові, Борочиче та в селищі Мар'янівка. Під час заходу фахівці нагадали жителям  правила, яких  слід дотримуватись, аби не наражати себе на небезпеку.

07 червня з метою попередження трагічних випадків загибелі дітей та дорослих були проведені профілактичні бесіди безпосередньо біля озера в селищі Мар'янівка.

 Аби громадяни завжди пам’ятали про такі важливі й одночасно прості правила безпеки, рятувальники надали їм тематичні профілактичні листівки.

Безпека вашого життя у ваших руках! 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше