Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановна громадо!

Новина
22.08.2021

Сьогодні наше рідне селище Мар’янівка відзначає сторічний ювілей.

Століття – це поважний вік в житті людини, але лише  мить в літописі  історії нашого селища, і саме зараз зберігається і примножується його історія, закладається фундамент майбутнього.

Ми з вами разом творимо сучасну історію нашого селища, примножуємо його добробут і культурну спадщину. Усі досягнення, здобутки, надбання Мар’янівки – це результат щоденної праці, знань і талантів його жителів – щирих, добрих і чуйних людей, які створюють матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє, які вболівають один за одного та допомагають у скрутні хвилини.

День селища – це радісний день, який єднає всіх мешканців та гостей нашої громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. У такий день кожен відчуває себе частиною великої родини.

В цей день висловлюю велику  вдячність та низький уклін воїнам, які боронять рубежі неньки України від агресора, медикам, які знаходяться на передовій боротьби з пандемією корона вірусу, освітянам, котрі  навчають і виховують молоді покоління, в сучасних умовах. Дякую працівникам усіх підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність та економічний розвиток нашої громади.

Бажаю Вам і Вашим родинам доброго здоров’я, злагоди, миру у нашій прекрасній єдиній Україні. Нехай наше селище, наша громада, з кожним роком розвивається і квітне – нашими прагненнями, нашою працею, нашими мріями!

Зичу всім мешканцям громади  міцного здоров’я, тепла, щастя та благополуччя. Нехай зростає та процвітає наша улюблена Мар’янівська громада.

Нехай День селища буде радісним та світлим!

З Днем народження, Мар’янівка. З Днем селища громадо.

З повагою 

селищний голова                                                                                              Олег Басалик

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше