Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні працівники бібліотек та поціновувачі друкованого слова!

Новина
30.09.2021

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки й культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства. З книгою пов’язане все наше життя, з книгою ми вчимося, працюємо, відпочиваємо.

З давніх часів бібліотеки були храмами книги, збирачами історичної та культурної спадщини, а їх працівники - лікарями людських душ.

Професія бібліотекаря надзвичайно важлива. Адже, від Вашої праці залежить інтелектуальне майбутнє нашої держави та її успішний розвиток.

Тож, шановні бібліотекарі Мар'янівської селищної ради, вітаючи Вас з професійним святом, святом духовності, мудрості й знань Бажаю Вам,  а також  усім, хто любить і шанує книгу, міцного здоров’я, щастя та благополуччя, наснаги та впевненості у тому, що завдяки бібліотекам, книгам та читанню наша країна переборе труднощі, здолає ворожу агресію і стане процвітаючою, гармонійною країною мудрих та самодостатніх людей.

 

З повагою

селищний голова                                                                                                                           Олег Басалик

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше