Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні жителі громади!

Новина
22.04.2022

Не зважаючи на те, що цього року свято проходить у важкий для України час, пам’ятаймо, що Господь завжди поряд з нами!

Український народ мужньо бореться за майбутнє своєї країни. У ці дні лунають особливі молитви за тих, хто боронить нашу свободу і державну незалежність.

Воскресіння Господнє — це утвердження в серцях людей віри на перемогу життя над смертю, добра над злом, правди над оманою. 

Прийміть наші найщиріші побажання Божого благословення, здоров’я та щастя! Сердечно бажаємо, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжували Вас і Ваші родини, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої рідної України.

Хай світле свято Христового Воскресіння покладе початок новим перемогам і звершенням, а неповторні Великодні передзвони наповнять ваші серця надією на те що скоро війна закінчиться і в нашій Україні запанує мир!

Зичимо Вам усіх земних благ та чистих, щирих помислів!

 

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше