Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шляхами рідного краю

КЗ "Центр надання культурних послуг"
08.07.2024

    5 липня 2024 року кращі читачі селищної бібліотеки та активні учасники масових заходів будинку культури смт Мар’янівка КЗ «Центр надання культурних послуг», а також діти ВПО  взяли участь у патріотичній  квест – подорожі «Шляхами рідного краю».

    Почалась подорож  хвилиною мовчання за загиблими у російсько-українській війні та покладанням квітів до пам’ятного знаку нашим захисникам.

    Далі, відповідаючи на питання козацького квесту , діти помандрували до Національного історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви». Пізнавальна екскурсія перенесла малих мандрівників у козацькі часи, всі з цікавістю слухали про подвиги українських козаків  та ознайомились з експонатами музею. Схилили  голови перед останками наших славних предків, побувавши на Панахиді у Свято-Георгіївській церкві.

    Наступною зупинкою став наш Волинський ліс та квест « Чи знаєте ви свою країну?». Малі українці успішно справились з запитаннями і потрапили у  Новозборішівське лісництво, де побачити і погодувати диких кабанів, фазанів та зайців.

  А на символічних червоних ягодах калини діти писали свої мрії, побажання для себе, своєї родини та для України. Найзаповітнішим бажанням усіх стало слово – МИР.

   Усміхнені і задоволені подорожжю козачата вертались додому, співаючи українські пісні про нашу славну Батьківщину, про козаків та про наших захисників.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше