Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Святковий концерт до Дня працівника освіти

Новина
30.09.2021

На сцені Будинку культури смт Мар'янівка відбувся святковий концерт до Дня працівника освіти. Начальник відділу освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я Ольга Лакиш разом із селищним головою Олегом Басаликом привітали освітян із прийдешнім святом та вручили нагороди освітянам за сумлінну працю, професіоналізм і відданість справі, вагомий внесок у виховання підростаючого покоління та з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня дошкілля та багаторічну плідну педагогічну діяльність, забезпечення  високого рівня освітньої підготовки учнівської молоді та з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти.

Із сцени мали нагоду привітати освітян учні Мар'янівського ліцею, учасники колективу "Червона калина" та камерний оркестр "Кантабіле".

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше