Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Свято вшанування переможців олімпіад, конкурсів, та педагогічних працівників

Відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я
01.06.2023

Символічно в День захисту дітей відділом освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я Мар'янівської селищної ради проведено свято вшанування обдарованої учнівської молоді.

Розпочали захід з гімну України та хвилини мовчання.

З привітальним словом виступили: Мар'янівський селищний голова Олег Басалик, начальник відділу освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я Мар'янівської селищної ради Ольга Лакиш та голова об'єднаної організації працівників освіти і науки Городищенської сільської, Горохівської міської і Мар'янівської селищної рад Євгенія Карп'як.

Відзначено учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь закладів освіти Мар'янівської територіальної громади, стали переможцями та призерами районних, обласних олімпіад з базових дисциплін, різноманітних творчих конкурсів, змагань.

Подяками, грамотами, грошовими сертифікатами нагороджено 24 здобувачі освіти та 4 учнівських колективи. 28 педагогів, які підготували переможців нагороджено Подяками та грошовою премією.

Бажаємо вам нових звершень у 2023/2024 навчальному році.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше