Тендер
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 року № 1266 “Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710” надається обґрунтування технічних і якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення.
Замовник – відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров’я Мар’янівської селищної ради.
Предмет закупівлі: ДК 021:2015 – 15540000-5 Сирні продукти (сир твердий, сир кисломолочний)
Вид процедури: відкриті торги з особливостями.
Очікувана вартість предмета закупівлі становить – 170000,00 грн. з ПДВ
Кількість :
Сир твердий – 500 кілограм
Сир кисломолочний -500 кілограм.
Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Інтернет ресурси. Система Prozorro зробила відкритим доступ до публічних закупівель, що дозволяє аналізувати реальні угоди купівлі-продажу інших Замовників.
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Сир кисломолочний:
Сир кисломолочний, ваговий, має бути з масовою часткою жиру не менше 5%. Сир кисломолочний має бути натуральним, однорідної консистенції, ніжним в міру щільним, однорідним та рівномірним за всією масою, кольору білого або з кремовим відтінком.
Смак та запах характерний для кисломолочного сиру, без сторонніх запахів та присмаків. Консистенція має бути м`якою, розсипчастою масою.
Продукція повинна відповідати діючим стандартам в Україні або ТУ заводу-виробника, дійсними на момент постачання. Продукти харчування не повинні містити синтетичних барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, консервантів, ГМО. Сирний продукт не пропонувати.
Сир твердий:
Сир твердий не менше 50% жирності повинен мати рівну кірку, тонку, без механічних пошкоджень і без товстого підкіркового шару, покриту парафіновими речовинами або полімерними плівками. Колір – однорідний за всією масою, від слабо жовтого до жовтого.
Смак і запах: виражений сирний, без сторонніх присмаків і запа