Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тендер

Відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я
16.08.2023

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 року № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» надається обґрунтування технічних і якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення.

Замовник – Відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров’я Мар’янівської селищної ради. Код ЄДРПОУ 44258315

Предмет закупівлі: Код ДК 021:2015: 03220000-9  Овочі, фрукти та горіхи (Апельсини, банани, мандарини, яблука, морква, цибуля, буряк стол., капуста, лимони, часник, огірки, помідори, гарбузи, капуста цвітна)

Вид процедури: відкриті торги з особливостями

Очікувана вартість предмета закупівлі становить – 124 330,00 грн. з ПДВ

Кількість:

№ з/п

Найменування

Одиниця виміру

Кількість

1

Банани

кг

430

2.

Лимони

кг

10

3.

Апельсини

кг

280

4.

Яблука

кг

450

5.

Мандарини

кг

250

6.

Буряк столовий

кг

460

7.

Морква

кг

450

8.

Цибуля

кг

420

9.

Капуста

кг

700

10.

Часник

кг

10

11.

Огірки свіжі

кг

100

12.

Помідори свіжі

кг

100

13.

Гарбузи

кг

40

14.

Капуста цвітна

кг

40

 

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Визначається з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Уповноваженого органу від 18.02.2020 № 275. Для визначення очікуваної вартості використовували формулу середнього арифметичного значення. Розрахунок очікуваної вартості товарів проводиться методом порівняння ринкових цін, зокрема шляхом моніторингу цінових пропозицій учасників на ринку продуктів харчування по Волинській облвсті. Розрахунок очікуваної вартості ціни за одиницю, розраховано як середньоарифметичне значення масиву отриманих даних.

Основними джерелами інформації для визначення очікуваної вартості брали до уваги:

  1. Інтернет ресурси.
  2. Система Prozorro зробила відкритим доступ до публічних закупівель, що дозволяє аналізувати реальні угоди купівлі-продажу інших Замовників. Для визначення очікуваної вартості використовували формулу середнього арифметичного значення.

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Інформація про технічні та якісні характеристики предмета закупівлі

 

№               з/п

Найменування товару

Характеристика

Од. виміру

Кількість

1.

Апельсини

М'якоть плодів солодка, соковита. Вирощені в природних умовах без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ГМО. Плоди свіжі, цілі, тверді, чисті, без плям, здорові, не зів'ялі, без гнилі, стиглі, без пошкоджень хворобами і сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої вологості, типовою для даного сорту форми і забарвлення. Вміст нітратів мг/кг, не більше норм визначених ДСТУ.

кг.

280

2.

Банани

Свіжі, цілі, чисті, цілком розвинуті, з жовтим забарвленням шкірки, з незначними залишками зелені на кінцях. М’якоть щільна, шкірка легко від неї відділяється. Довжина середні. Якість відповідає вимогам ДСТУ.

кг.

430

3.

Мандарини

Плоди свіжі, чисті без механічних пошкоджень, без пошкоджень шкідниками і хворобами. Запах та смак, властиві свіжим мандаринам, без стороннього запаху і присмаку, забарвлення від світло - помаранчевого до помаранчевого кольору. Плоди зелені, підгнилі і підморожені не допускаються. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України.

кг.

 

 

 

 

250

4.

Яблука

Свіжі вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Повинні бути свіжими, цілими, чистими, однакові за формою,без механічних пошкоджень, не пошкоджені хворобами і шкідниками, достатньої зрілості, без ознак гнилі. Колір відповідно до сорту, без плям.

кг

450

5.

Морква

Не дозволяється в’яла, підморожена, з механічними ушкодженнями морква.

Овочі повинні бути середнього розміру, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин.

Зовнішній вигляд: плоди свіжі, цілі, чисті, здорові, не зів’ялі, технічно стиглі, без пошкоджень сільського господарськими шкідниками і хворобами, без зайвої вологості. Корнеплоди  повинні бути, без зайвої зовнішньої вологості, без бадилля,  без ознак гнилі. Без ГМО.

кг

450

6.

Цибуля

Цибуля ріпчаста, сорт не нижче вищого, напівгостра,  свіжа, зріла, суха, чиста, ціла.  Не дозволяється проростання, оголення цибулин, розриви зовнішньої луски, відмороження, гнилі.

Овочі повинні бути середнього розміру, вирощенні в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Без ГМО.

кг

420

7.

Буряк столовий

Буряк столовий має бути очищеним від землі сухим способом. Зовнішній вигляд – клубні цілі, чисті, здорові, сухі, непророслі, не зів’ялі. Не пошкоджений шкідниками.

кг

460

8.

Капуста свіжа

Капуста за характеристикою і нормою - ранньостигла, середньостигла та пізньостигла. Товарний сорт - перший. Качани повинні бути свіжими, здоровими, цілими, щільними, не ушкодженими сільськогосподарськими шкідниками. Мати нормальний запах властивий даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку, Без загнилих, жовтих, зів’ялих та забруднених листків. Не пошкоджена шкідниками.

кг

700

9.

Лимони

Плоди мають бути цілі, здорові, чисті, щильні, без механічних пошкоджень та тріщин, без ознак гнилі, пошкоджень шкідниками , уражених хворобами, в’ялих, підморожених, колір відповідно до сорту, без плям.

кг

10

10.

Часник

Головки часнику складається з 5-10 зубків покритих загальною сухою оболонкою. Часник повинен бути без пустот, без гнилі,  не пошкодженим.Без надлишку зовнішньої вологості, стороннього запаху та присмаку.

Тара має бути цілою, сухою та чистою

 

кг

10

11.

Огірки свіжі (по сезону: травень-червень; вересень-жовтень)

Плоди свіжі, цілі, чисті, без механічних пошкоджень. Короткоплідні: довжина не більше 10 см, найбільший поперечний діаметр не більше 3 см. М’якуш плоду щільний, з недорозвиненим насінням. Без стороннього запаху та присмаку. Без ознак гнилі.  Без ГМО. Якість - відповідно до ДСТУ 3247-95. Пакування: Огірки упаковані в гофровані, дерев’яні, пластикові ящики.

кг

100

12.

Помідори свіжі (по сезону: травень-червень; вересень-жовтень)

Плоди свіжі, цілі, чисті, неперезрілі, щільні, неперестиглі, типової для ботанічного сорту форми (округлої, плоскої, подовженої та сливовидної), без механічних пошкоджень і сонячних опіків, з плодоніжкою або без плодоніжки, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками. Смак та запах – властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху та смаку.  Без ГМО. Якість: Згідно ДСТУ 3246-95. Пакування: Помідори упаковані в гофровані, дерев’яні, пластикові ящики.

кг

100

13.

Капуста цвітна

Капуста цвітна повинна бути свіжою, цілою, непророслою, зі свіжим листям, типовою для ботанічного сорту форми, непошкодженою, доброякісною (продукт з ознаками гниття і псування стає непридатним для споживання), практично без шкідників, з нормальною поверхневою вологістю, не повинна бути підмороженою.

 

кг

40

14.

Гарбуз

Гарбузи продовольчі свіжі. Технічні умови. Свіжі, зрілі, здорові, вирощені в природних умовах, без стороннього запаху та смаку, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, типових для даного сорту форми і забарвлення, дефекти поверхні шкірки не допустимі. Стан плоду повинен набути консистенції, смаку, кольору, властиві ботанічному сортові.  Гарбуз має бути свіжим, чистим, зрілим, не пошкодженим, без гнилі, типової форми.

кг

40

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше