Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тендер

Відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я
02.10.2023

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 року № 1266 “Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710” надається обґрунтування технічних і якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення.

Замовник – відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров’я Мар’янівської селищної ради.

Предмет закупівлі: Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (М’ясо свинини, філе куряче   охолоджене, гомілки курячі охолоджені)

Вид процедури: відкриті торги з особливостями.

Очікувана вартість предмета закупівлі становить – 182920,00 грн. з ПДВ

Кількість :

М’ясо свинини  – 200 кілограм

Філе куряче - 850 кілограм.

Гомілки курячі – 170 кілограм

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Інтернет ресурси. Система Prozorro зробила відкритим доступ до публічних закупівель, що дозволяє аналізувати реальні угоди купівлі-продажу інших Замовників.

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

М’ясо свинина:

Поверхня свіжого розтину злегка волога, не липка, необвітрена, без крововиливів. М’ясний сік прозорий. Консистенція пружна, без потемніння поверхні, без деформацій, без сторонніх запахів. Ямочка, яка утворюється після натискання пальцем, швидко зникає. Запах – властивий виду м’яса без ознак псування. Шматок повинен бути без згустків крові, без залишків внутрішніх органів, доброякісним, чистим, не пошкодженим гризунами та шкідниками, мати якісну технологічну обробку. М’ясо свинина постачається без ознак несвіжості (без кислого, затхлого, гнилого та невластивого запаху, без наявності слизу, плісені, цвілі, позеленіння, ослизнення). М’ясо повинно бути охолодженим. Термін реалізації не повинен перевищувати 5 діб.

Філе куряче:

Філе куряче охолоджене без кістки, шкіри, сторонніх запахів, видимих плям крові, не пошкоджене. Свіже або охолоджене блідо-рожевого кольору. Філе не має містити генетично-модифікованих організмів. Зовнішня поверхня суха, не завітрена. Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ТУ, ДСТУ). Термін реалізації не повинен перевищувати 5 діб.

Гомілки курячі:

Гомілка куряча охолоджена; поверхня м’яса рівна, необвітрена, без залишків пуху та пір’я, колір характерний для доброякісного м’яса, без крововиливів; на розрізі м’ясо не липке; консистенція поверхні без деформації, без сторонніх запахів; Якість продукції забезпечується системою управління безпекою виробництва харчових продуктів ISO 22000. Обов’язкова наявність маркування із зазначенням виробника та місця розташування потужностей виробництва, дати виготовлення, умови зберігання та посвідчення про якість. Залишковий термін придатності на момент постачання товару не менше 90% загального терміну зберігання. Термін реалізації не повинен перевищувати 5 діб.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше