Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тендер

Відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я
01.11.2023

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 року № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» надається обґрунтування технічних і якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення.

Замовник – відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров’я Мар’янівської селищної ради. Код ЄДРПОУ 44258315

Предмет закупівлі: Код ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (Риба ХЕК)

Вид процедури: відкриті торги з особливостями.

Очікувана вартість предмета закупівлі становить – 49042,00 грн. з ПДВ

Кількість – 395,5 кілограм

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість визначається з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Уповноваженого органу від 18.02.2020 р. №275 та обрахована відповідно до середньо ринкового рівня цін (станом на 31.10.2023р.) визначеного на  підставі аналізу ринкових цін, отриманих через мережу інтернет в т.ч ProZorro market, а також середніх споживчих цін, оприлюднених Державною службою статистики України

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

№               з/п

Найменування товару

Характеристика

Од. виміру

Кількість

1.

Риба ХЕК

Риба морожена (Хек без голови). Поверхня риби ціла,

рівна, чиста, недеформована. природного кольору, консистенція м'язів - щільна. запах після розморожування притаманний свіжій рибі без сторонніх і присмаків. Тушка без голови, без нутрощів, з чистою поверхнею, без пошкоджень, заморожена сухим штучним способом. Не допускається присутність льоду. Риба має бути упакована в термозварені пакети або мішки-вкладиші з полімерних матеріалів. Постачальник повинен гарантувати відповідність якості риби мороженої (хек без голови) вимогам стандарту ДСТУ за умовами дотримання правил зберігання та транспортування товару.

кг.

200

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше