Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ти в серці моїм, Україно!

КЗ "Центр надання культурних послуг"
28.06.2024

   28 червня 1996 року Верховна Рада України вiд iменi українського народу, спираючись на багатовiкову iсторiю українського державотворення i на основi здiйсненого українською нацiєю права на самовизначення, прийняла Конституцiю − Основний Закон України.

Сьогодні  у Мар’янівському будинку культури відбулась патріотична година «Ти в серці моїм, Україно» з нагоди одного з найголовніших свят нашої держави, яке укріплює націю, виявляє дух народу - Дня Конституції України!

Розпочалась патріотична година зі звучання Державного Гімну України, під козацький марш було внесено  Державний Прапор України.

До присутніх з промовою звернувся селищний голова Олег Басалик.

На заході прозвучали пісні про Україну у виконанні учасників художньої самодіяльності  КЗ «Центр надання культурних послуг» Мар’янівської селищної ради.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять наших воїнів та поклали квіти до банера загиблим захисникам.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше