Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Мар'янівській громаді попрощалися із загиблим захисником України

Новина
31.03.2022

В останню путь 31 березня 2022 року провели загиблого у війні за Україну  Кривов'язова Миколу Володимировича, який загинув 26 березня 2022 року на Миколаївщині. 

Героя привезли у рідне село Скригове, де його і поховали.

Йому було всього 27. Люблячий син, гарна людина – запам’ятався односельчанам доброзичливим, ввічливим юнаком, який любив життя і свою країну! 

Попрощатися із воїном, який загинув у боях з російськими окупантами, прийшли рідні, друзі, знайомі, однокласники, військові побратими, земляки та люди, які раніше не знали загиблого. Похоронна процесія супроводжувалась духовим оркестром. Присутні заспівали Гімн України віддаючи останню шану Герою.

За мирне небо, незалежність та територіальну цілісність Микола віддав найцінніше - своє життя. Тому, не забудемо його героїзму.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ТА ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше