Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У школах Мар’янівської ОТГ з’являться “Класи безпеки”

Комісія ТЕБ та НС
09.02.2023
 
У цих класах проходитимуть тематичні виховні години, місячники охорони здоров’я, уроки цивільного захисту. Тут діти знайомитимуться із алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, вчитимуться надавати домедичну допомогу, вивчатимуть правила пожежної та мінної безпеки.
👨🏻‍🚒👩🏻‍🚒 Працівники Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області на чолі з начальником відділу освіти Мар'янівської селищної ради Ольгою Лакиш, відвідали Бранський ліцей та проінформували педагогічний колектив про наповнення і забезпечення функціонування “Класів безпеки”.
Рятувальники впевнені: ініціатива створення спеціалізованих кабінетів з наочними матеріалами допоможе дітям краще засвоювати знання та ефективно здобувати життєво важливі навички 👌🏻.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше