Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Українці, які хочуть отримувати субсидію, повинні оплатити борги за спожиту електроенергію до кінця квітня

Новина
21.03.2023

Для всіх споживачів, які наразі отримують субсидію на оплату житлово-комунальних послуг, термін її призначення закінчується у квітні поточного року. У травні житлова субсидія буде призначатися на наступний період (до квітня 2024 року), і однією з умов для її призначення є відсутність заборгованості за комунальні послуги, в тому числі за спожиту електроенергію. Відповідне роз’яснення надає Мінсоцполітики.

«Тому звертаємо увагу отримувачів житлової субсидії на необхідність здійснення розрахунків з надавачами житлово-комунальних послуг до квітня», — наголошують у міністерстві.

З огляду на це, ТОВ «ВЕЗ» звертається до споживачів, які мають заборгованість за спожиту електроенергію, розрахуватися за неї в повному обсязі до квітня.

Уся інформація про пільги та субсидії розміщена, крім сайтів ПФУ та Мінсоцполітики, й на сайті ТОВ «ВЕЗ» за посиланням:

https://elektro.volyn.ua/electricity/home/benefits-subsidy.php

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше