Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Uteka Новини

Новини для аграріїв
04.04.2022
Оновлено перелік професій військовозобов'язаних жінок. Особливості дії карантину в умовах воєнного стану. «Доступні кредити 5-7-9%» – зміни.
 
ВАЖЛИВІ НОВИНИ ЗА ТИЖДЕНЬ
 
Кожен роботодавець самостійно вирішує у 2022 році: дотримуватися старих правил і не працювати 25 квітня (в понеділок) або працювати.
У Верховній Раді зареєстровано законопроєкт № 7072 щодо державної підтримки розвитку виробництва та переробки продукції тваринництва.
Мінагрополітики наказом «Про затвердження форм заявок для надання фінансової підтримки фермерським господарствам» від 11.03.2022 № 168 затвердило нові форми.
Порядок автоматичного відновлення правил нарахування та сплати ПДВ після завершення воєнного стану у платника ПДВ зберігається право на використання сум ПДВ, включених до складу ПК на підставі, зареєстрованих в ЄРПН ПН, на дату переходу на спрощену систему оподаткування за ставкою 2 %., за товарами/послугами не реалізованими у період дії воєнного стану, при обчисленні ПЗ з ПДВ у податковій звітності за перший звітний період після завершення дії воєнного, надзвичайного станів та подальші звітні періоди.
Працівники, які не виходять на роботу внаслідок обставин, пов'язаних з бойовими діями, або ті, які не мають змоги виходити на роботу у зв'язку з небезпекою для життя і здоров'я, не можуть бути звільнені за прогул без поважної причини.
Законодавством про працю не встановлено обмежень щодо заборони скорочення працівників недержавних підприємств, установ та організацій в період воєнного стану.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше