Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Оголошено конкурс на найкращий ескіз проєкту Алеї Слави

Новина
10.05.2024

Сьогодні 10 травня 2024 року відбулась зустріч родин загиблих/померлих військовослужбовців АТО/ООС із селищним головою та депутатами Мар'янівської селищної ради. Головною метою зустрічі було визначення місця для майбутньої Алеї Слави — місця, де буде віддано шану нашим Героям.

Після обговорення та врахування думок усіх присутніх, було прийнято рішення облаштувати Алею Слави на земельній ділянці біля спортивної площадки на перехресті вулиць Соборна та Незалежності та оголосити конкурс на найкращий ескіз проєкту Алеї Слави. Цей конкурс відкритий для всіх, хто бажає висловити свої ідеї та бачення щодо створення гідного меморіалу на честь наших захисників.

Тема конкурсу: Створення концептуального дизайну Алеї Слави (ескізу), яка буде символізувати відвагу, самопожертву та відданість наших захисників.

Умови участі:

  • учасниками можуть бути всі бажаючі, які мають ідеї та бажання внести свій внесок у створення місця пам'яті Героїв.
  • проєкти повинні бути оригінальними, естетичними та відповідати темі конкурсу.

Деталі конкурсу:

  • Подання проєктів приймаються до 16 травня 2024 року.
  • Адреса для подачі пропозицій: смт Мар’янівка, вул. Незалежності, буд. 26, приміщення Будинку культури смт Мар’янівка або на електронну пошту maryanivka_silrada@ukr.net.
  • Для довідок телефонуйте за номером: 0687751350.

Просимо всіх небайдужих долучитися до цього процесу та допомогти створити Алею, яка стане вічним символом нашої поваги та пам’яті.

Разом ми зможемо створити місце, яке буде відображати нашу гордість та шану до тих, хто віддав своє життя за мир та свободу України.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше