Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вдячність за отриману гуманітарну допомогу

Новина
27.01.2023
Висловлюємо слова щирої вдячності Tomasz Gołaszewski, нашій землячці, уродженці смт Мар'янівкаElena Druchok, фонду Caritas Diecezji Ełckiej за отриману 26 січня 2023 року партію гуманітарної допомоги, яку доставив депутат Мар’янівської селищної ради Михайло Стецюк.
Одержана допомога буде спрямована у вигляді персональних посилок із харчовими продуктами та засобами гігієни для військовослужбовців ЗСУ та поранених бійців, що перебувають на лікуванні у госпіталях та лікарнях, одяг, дитячі іграшки – вимушено переміщеним особам, що знаходяться на території Мар’янівської селищної територіальної громади, дитяче харчування буде передано дітям, які його потребують.
Божого благословіння та мирного неба! Разом до ПЕРЕМОГИ!
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше