Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ви ще маєте час до 14 січня 2023 року здійснити новорічну мрію дитини через платформу єДопомога!

Сектор соціального захисту населення
27.12.2022

Допоможіть дітям відчути новорічні та різдвяні свята, попри повномасштабну війну!

Мінсоцполітики за підтримки Нова пошта запрошує всіх бажаючих долучитись до важливої місії - стати єМиколаєм для дітей в Україні!

Щоб стати єМиколаєм та здійснити новорічну мрію дитини, потрібно:

- Перейти за посиланням http://bit.ly/3FGfZ1u 

- Натиснути «Стати єМиколаєм»

- Обрати, яким способом ви хочете передати подарунок. Особисто, «З рук в руки» або «Онлайн», сплативши Передплату в одному з магазинів мережі партнерів ONECARD (Будинок Іграшок, VIP Maluk, CHICCO або BABYSHOP)

- Обрати лист дитини, натиснути «Допомогти»

- У разі обрання способу «З рук в руки»: дочекатися дзвінка оператора контакт-центру єДопомога для координації з батьками дитини щодо доставки подарунку та отримання промо-коду на доставку в Новій пошті.

- У разі обрання способу «Онлайн»: сплатити Передплату єДопомога у дитячих магазинах партнерів.

Кожна дитина України сьогодні чекає на диво!

Відгукніться на Лист- мрію та поспішайте до 14 січня 2023 року (включно)!

 

Довідково:

Гуманітарна платформа єДопомога створена Мінсоцполітики за підтримки Мінцифри, Світового Банку та ПРООН в Україні за фінансової підтримки Швеції.

єДопомога стала державним проектом з низкою партнерів, волонтерів, якому вдалось, використовуючи сучасні технології, започаткувати новий підхід в наданні допомоги від людей та організацій тим, хто її потребує.

Платформа має три напрями: грошова допомога від держави   (єДопомога державна); отримання та надання волонтерської допомоги   (єДопомога волонтерська); виплати від міжнародних організацій   (єДопомога міжнародна).

На платформі можна дізнатися, як отримати гроші від держави, залишити заявку на допомогу або запропонувати підтримати інших у забезпеченні продуктами харчування, одягом, ліками тощо.

Напередодні Нового року платформа єДопомога презентує брендовану продукцію.

Замовити святкову продукцію та задонатити на єДопомога можна швидко та зручно на сайті https://edopomoga.customprint.market/uk . Таким чином, ви підтримуєте існування та розвиток платформи єДопомога.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше