Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулась робоча зустріч

Новина
09.07.2024

8 липня відбулась робоча зустріч голови Мар'янівськоі селищної територіальної громади Олега Басалика з провідним інспектором відділу запобігання надзвичайних ситуацій Костянтином Онищуком.
На зустрічі були присутні начальник відділу організаційно-кадрової та правової роботи Дмитро Мухтаров, головний спеціаліст з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту Володимир Тивонюк, провідний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Андрій Миселюк.
Були обговорені питання безкоштовної передачі Мар'янівській громаді пожежної машини, стан підготовки навчальних закладів до нового навчального року, а також питання цивільного захисту та пожежної безпеки в громаді.
Щодо передачі на баланс Мар'янівської селищної територіальної громади пожежного транспортного засобу було прийнято рішення вчергове винести питання на засідання сесії селищної ради.
Також прийнято рішення до 19.07.2024 року провести робочу нараду з керівниками навчальних закладів (із залученням представників ДСНС та керівників депутатських комісій), щодо питання підготовки до нового навчального року.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше