Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відкриємо своє серце добру та подаруємо дітям частинку своєї любові!

Служба у справах дітей
04.06.2024

Службою у справах дітей Мар’янівської селищної ради з метою відзначення Міжнародного дня захисту дітей, 3 червня для дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування та дітей які перебувають в складних життєвих обставинах було організовано подорож до м. Луцьк.

Під час подорожі відбулася цікава та захоплююча екскурсія по підземеллю  «Окольного замку». Разом з екскурсоводом діти потрапили в  історичне минуле нашого краю.

Наступна зупинка була в Луцькому зоопарку, де діти отримали море позитиву та яскраві враження від спілкування з живою природою.

Висловлюємо щиру подяку кожному, хто став частиною цієї доброї справи. Особливо дякуємо нашим постійним спонсорам Аллі Костючко у придбанні квитків в зоопарк, керівнику ФГ Євгену Шелепіні, за надану благодійну допомогу, завдяки якій діти посмакували смачною піцою та солодощами. Окрема подяка працівникам КП «Центр розвитку і туризму» м. Луцька за безкоштовну екскурсію підземеллям замку.

 Надаючи допомогу Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість і надію.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше