Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з Днем знань!

Новина
01.09.2021

Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це всенародне свято, яке завжди залишається в пам’яті кожної людини. Приходить воно до нас разом із початком нового навчального року, коли перед дітьми знову гостинно відчиняються двері шкіл.

Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім або черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним дзвоником.

Також це свято для усіх вчителів. Вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти.

Тож дякуємо вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння, ми вдячні вам за те, що ви виховали багато поколінь свідомих українців і щиро ділитися своїми знаннями.

Бажаю Вам на довгі роки залишатися носіями всього нового, передового, прогресивного, успіхів у вашій праці виховання та навчання підростаючого покоління, гарних учнів, здоров’я, сімейного затишку, добра, достатку і мирного неба над головою.

В свою чергу хочу привітати учнів та бажаю досягти своєї мети у житті, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам — ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Тож з нагоди Дня знань щиро вітаю усіх з початком навчального року. Бажаю міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони це сила!

 

З повагою

селищний голова                                                           Олег БАСАЛИК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше