Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання Дня працівника лісу

Новина
19.09.2021

Щиро вітаю Вас  з професійним святом – Днем працівника лісу!

День працівника лісу — не лише професійне свято, яке за традицією відзначаєтеся золотої осені. Це, можна сказати, своєрідний іспит совісті для наших земляків у самооцінці ставлення до рідної природи й до лісу. 

Один з класиків писав «Слово героя поета у порівнянні з заслугами лісівників блідне, скромна праця лісівників створює  щастя наступних поколінь». 

Тож шановні працівники лісу!  Прийміть в цей чудовий, осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для Вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу.

Бажаю, щоб це свято принесло у Ваші  домівки щастя, добро і надію на краще майбутнє. Щиро зичу благополуччя, щоб реалізовувались Ваші кращі задуми та була щасливою доля. Всім святкового настрою, удачі  й здоров'я.  Мудрості й терпіння, злагоди й достатку, успіхів, творчої праці, віри у прекрасне майбутнє України.

З повагою,

Селищний голова                                                                                      Олег БАСАЛИК

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше