Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання Мар'янівського селищного голови з Днем матері!

Новина
13.05.2023

Дорогі матері !

Від щирого серця вітаю вас зі святом - Днем матері! Мама - це найдорожче і світле, що є на світі. Вона завжди радіє успіхом своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, завжди щиро переживає за кожен пройдений крок. Немає людини ближче і рідніше!

Ви - втілення безмежної любові та жертовності, і ми дуже вдячні за все, що ви робите для нас. Нехай ваші дні будуть наповнені щастям, здоров'ям та безліччю незабутніх моментів з вашими дітьми та рідними. Я хочу висловити свою подяку за невтомну працю і жертви. Низький уклін, глибока шана і вдячність тим матерям чиї сини і дочки завжди готові віддати своє життя за нашу волю і незалежність, тим чиї діти зазнали страшних поранень, чиї діти загинули у цій страшній війні, на превеликий жаль, немає ніякої ціни щоб зменшити ваше горе.

Ми перед вами у вічному боргу !

Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких! Кожен день буде наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров'я, благополуччя, душевного спокою і любові! Миру і затишку вашому будинку!

З повагою

селищний голова                                                                                         Олег Басалик

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше