Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання селищного голови до Дня батька

Новина
15.06.2024

Від щирого серця вітаю усіх чоловіків Мар'янівської територіальної громади, яким доля подарувала щастя і радість бути БАТЬКОМ, ТАТОМ!

Як і тисячу років тому, зараз батько – захисник рідної землі.

Цьогоріч День батька в Україні – це не просто дата, а символ героїзму і самопожертви всіх батьків, які боронять від ворога свою родину, Батьківщину, віддають за них життя. Щодня йдуть у бій, пам’ятаючи святу істину: Україна – країна майбутнього наших дітей.

Батько – це втілення мудрості, сили, доброти, справедливості, мужності, героїзму, волі та витривалості. Їх незламність і сила характеру вчать дітей вірити в себе і гідно долати труднощі, наполегливо йти до поставленої мети.

Діти з нетерпінням чекають на повернення з війни своїх татусів, яких їм так не вистачає.

Вічна шана і пам’ять батькам-захисникам, які віддали своє життя за мирне майбутнє України та їхніх дітей. Нехай їхня жертва ніколи не буде забута.

З нагоди цього дня бажаю всім батькам здоров'я, мудрості, щастя, благополуччя та Божого благословення. Нехай Ангел-охоронець завжди береже вас, а ваші діти ростуть вам на радість і на допомогу. Нехай їхні досягнення викликають гордість, а сподівання і надії, які ви плекаєте, здійснюються.

Бажаю нашим чоловікам, щоб усе в житті вдавалося, завжди була можливість забезпечувати гідний рівень життя для своєї родини, знаходити час для спілкування з дітьми, бути для них добрим прикладом і надійною опорою.

Миру, злагоди, натхнення! Швидкого закінчення війни! Нехай українські сім'ї возз'єднаються. Нехай кожен батько повернеться додому живим! Нехай у вас усе ладиться!

Все буде Україна! З Богом до перемоги!

Вічна шана та пам'ять військовослужбовцям-батькам, які загинули, захищаючи нашу країну. 

 

З повагою

селищний голова                                                                                        Олег БАСАЛИК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше