Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання селищного голови до Дня фермера

Новина
19.06.2024

Традиційно, у червні відзначають День фермера, свято тих, хто своєю невтомною працею плекає землю!

Фермерство - це не просто професія, а справжнє покликання, яке вимагає колосальної праці, витривалості та повної віддачі. Фермери втілюють у своїй діяльності найкращі якості господарювання: працьовитість, стійкість, кмітливість, завзятість, активну громадянську позицію, соціальну відповідальність та патріотизм.

Висловлюємо глибоку вдячність фермерам Мар'янівської територіальної громади за їх вагомий внесок у розвиток аграрного сектору, за створення нових робочих місць, за підтримку традицій та культури нашого краю. Ваша праця є основою процвітання нашої громади!

У цей святковий день ми також висловлюємо нашу повагу та підтримку військовослужбовцям, які з честю захищають нашу країну. Бажаємо всім фермерам, їхнім родинам, а також нашим захисникам благополуччя, багатих врожаїв, міцного здоров'я та мирного неба!

З повагою,
селищний голова                                                         Олег БАСАЛИК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше