Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання селищного голови до Дня Конституції України

Новина
28.06.2024

Конституція України закладає основи правової держави, гарантує права і свободи громадян, і стоїть на сторожі демократичних цінностей та верховенства права. Вона є втіленням наших спільних прагнень до справедливості, рівності та незалежності.

Венеціанська комісія визнала нашу Конституцію однією з найпрогресивніших у Європі, що відображає наше прагнення до дотримання найвищих міжнародних стандартів. Це документ, який об'єднує нас з європейською спільнотою та відокремлює від тих, хто не поділяє наших цінностей. Наша Конституція - це символ нашої ідентичності, нашої історії, нашої віри в майбутнє.

У ці непрості часи, коли ми стикаємося з викликами, що випробовують міцність нашої нації, Конституція залишається нашим незмінним орієнтиром. Вона нагадує нам про відповідальність кожного громадянина перед законом, про важливість захисту прав і свобод наших співвітчизників. Тому я закликаю всіх мешканців Мар'янівської територіальної громади підтримувати ідеали нашої Конституції, берегти її положення, адже вони є запорукою нашого спільного благополуччя та процвітання.

Нехай День Конституції України буде нагадуванням про нашу єдність, силу та непохитну віру в світле майбутнє нашої країни. Збережемо та примножимо ці цінності, щоб разом побудувати мирну, демократичну, справедливу Україну.

 

З повагою

селищний голова                                                                  Олег БАСАЛИК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше