Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання селищного голови із Днем бібліотек

Новина
28.09.2023

30 вересня 2023 року - Всеукраїнський День бібліотек. Бібліотека - це не лише сховище книжок, а й центр культури, освіти, спілкування та саморозвитку. Вона об'єднує людей різних поколінь, інтересів, світоглядів. Вона відкриває перед нами безмежний світ знань, фантазій, емоцій. Вона допомагає нам ставати мудрішими, толерантнішими, креативнішими.

Шановні працівники бібліотек прийміть щирі слова подяки  за вашу працю, якій віддали  багато років свого життя та вважають свою роботу покликанням душі.

Бажаю вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра, мирного неба і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

З повагою
селищний голова                                                                                         Олег БАСАЛИК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше