Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання селищного голови із Всесвітнім Днем пошти

Новина
09.10.2023

Шановні працівники та ветерани поштового зв’язку!

Сердечно вітаю вас із професійним святом – Всесвітнім Днем пошти. Професія поштового працівника відіграє важливу роль у нашому житті. Змінюється час, на заміну старому приходять нові технології. Але навіть з появою інтернету, зручної електронної пошти багато хто з нас традиційно заглядає до звичайної поштової скриньки. З великим задоволенням ми отримуємо новий випуск газети чи журналу, «живого» листа.

Вас завжди чекають з нетерпінням, адже за будь-яких погодних умов саме ви приносите в наші оселі свіжі новини, доставляєте пенсії, приймаєте комунальні платежі. І якби стрімко не розвивалися інформаційні технології та електронна комерція, для багатьох одиноких жителів сіл, особливо людей пенсійного віку, листоноша чи не єдина особа, з якою можна поговорити. Відтак за простої душевної розмови часто виконують ще й роль соціального працівника, а інколи й психолога.

Дякую вам, шановні працівники пошти, за сумлінну працю і відданість професії, нехай вона отримає заслужене визнання! Нехай листи вчасно приходять, а життя радує приємними посилками і радісними новинами. Щиро бажаю міцного здоров’я, щастя, благополуччя, любові і тепла рідних на довгі роки!

 

З повагою

селищний голова                                                                                           Олег БАСАЛИК

 

Селищний голова 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше