Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання селищного голови із закінченням навчального року

Новина
31.05.2024

Шановні учні, випускники, вчителі та батьки!

Сердечно вітаю вас зі закінченням навчального року, святом Останнього дзвоника! Цей день символізує особливий момент для кожного з нас.

Для учнів це початок радісних літніх канікул, час відпочинку та нових вражень.

Для випускників – це перехід до нового етапу життя, наповненого обіцянками та можливостями.

Минув черговий навчальний рік – рік, що випробував нас несподіваними викликами та складнощами. Незважаючи на це, ми витримали ці випробування, забезпечивши стабільний та ефективний освітній процес для учнів від першого до одинадцятого класу. Ми доклали всіх зусиль, аби наші діти отримали не лише глибокі знання, але й належні документи про освіту, які відкриють перед ними нові можливості. Завдяки спільним зусиллям, ми змогли створити безпечне та підтримуюче середовище для кожного учня, незважаючи на всі труднощі, що постали на нашому шляху.

Висловлюю щиру подяку вчителям за вашу відданість, невтомну працю, творчий підхід та безцінні знання, якими ви щедро ділитеся з учнями.

Вдячний молодому поколінню за старанність та завзятість у навчанні. Пам’ятайте, що ви – гордість Мар'янівської громади, ви – майбутнє нашої країни!

І, звичайно, велика вдячність батькам! Адже в цьому році без вас, шановні батьки, без вашої підтримки, вчителям не вдалося б досягти успіху.

Бажаю всім міцного здоров'я, благополуччя, успіхів та натхнення. Нехай знання, отримані в школі, стануть фундаментом для значущих досягнень і допоможуть вам здійснити мрії та досягти нових висот у майбутньому. Благословення Боже, щаслива доля, вірні друзі, ентузіазм, нескінченна енергія та мирне небо нехай супроводжують вас завжди.

Перед нами ще багато світанків! Я вірю, що Україна здобуде перемогу!

Бережіть себе і нашу країну.

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою

селищний голова                                                                                         Олег БАСАЛИК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше