Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання селищного голови з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Новина
23.08.2023

Шановні  мешканці Мар'янівської селищної ради!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім’я процвітання рідної країни. Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та незалежності. Прапор – це наша незалежність, наш дух, честь і наша слава. 

Зустрічаючи вдруге поспіль річницю своєї незалежності у стані повномасштабної війни,  війни, яка триває майже десять років, Україна гідно тримає удар i демонструє непересічні спроможності наших сил оборони та цивільного населення захищати державу i звільняти свою землю від окупантів.
Єднання Українського народу навколо захисту своєї держави, незалежності та  європейського вибору, феноменальна стійкість та сміливість українців, наша ефективна офіційна i народна дипломатія сприяють потужній підтримці України цивілізованим світом та ще яскравіше, на контрастах підкреслюють справжню личину покидьків i васалів кремлівського режиму, від яких день за днем відвертається кожен, хто має гідність i самоповагу.
Сильна незалежна Україна – це людиноцентрична держава, у якій зацікавлений світ. Відстоюючи власну незалежність сьогодні, убезпечуємо народи Європи від можливих посягань з боку aгpecopa, стверджуємо гідне місце нашої країни у сім’ї цивілізованих європейських держав.

Від усього серця бажаю всім мирного неба, під яким нехай завжди майорить жовто-блакитний прапор незалежної України, здоров’я, щастя, успіхів у всіх ваших починаннях і нехай мрія про краще життя окриляє Вас на нові звершення, на нові добрі справи. Щиро зичу усім злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя і достатку у ваших оселях, мудрості і успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу. 

З повагою

селищний голова                                                                                            Олег БАСАЛИК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше