Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання селищного голови з Днем місцевого самоврядування!

Новина
07.12.2022

Шановні колеги, депутати всіх скликань, члени виконавчого комітету, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Щиро вітаю вас із професійним святом - Днем місцевого самоврядування! Майбутнє держави та наших громад неможливе без органів місцевої влади. Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчими до мешканців територіальної громади та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх мешканців.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за їхню працю та бажаю  міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх життєвих мрій та сподівань. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку громади!

 Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Сподіваюсь, що ваш  багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас. Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю  додають усім нам  сили та наснаги.

Бажаю всім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси, мирного неба, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх ваших життєвих мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення й наполегливості у спільній справі подальшого розвитку Мар'янівської селищної територіальної громади, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті й у всьому демократичному світі!

 З повагою

селищний голова                                                                                            Олег БАСАЛИК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше