Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання селищного голови з Днем працівників лісу

Новина
17.09.2023

Шановні працівники лісу!

З нагоди вашого професійного свята я вітаю вас з Днем працівників лісу. Ви - справжні господарі нашого природного багатства, яке потребує відповідального і раціонального використання. Ваша праця спрямована на збереження і поповнення лісових ресурсів, охорону довкілля, забезпечення екологічної безпеки та розвиток лісової галузі.

Особливо хочу висловити подяку тим, хто захищає нашу державу від агресора на сході України. Ви - приклад мужності, патріотизму і самопожертви. Ми пам'ятаємо про вас і молимося за ваше здоров'я і повернення додому.

Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, добробуту, успіхів у вашій нелегкій, але почесній праці. Нехай у вашому житті завжди панують мир і злагода.

З повагою

селищний голова                                                                                            Олег БАСАЛИК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше