Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання селищного голови з Днем працівників сільського господарства!

Новина
20.11.2022

Шановні аграрії! Щиро вітаю керівників та трудові колективи сільськогосподарських підприємств, фермерські господарства Мар'янівської селищної територіальної громади та ветеранів галузі з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Ваша праця безперервна, як саме життя, важлива і благородна, адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила українського села, нашої громади, нашої держави.

Сільськогосподарська галузь є основною на території нашої громади, забезпечує надходження до місцевого бюджету, надає робочі місця жителям Мар'янівської територіальної громади, особливо це відчуваємо в теперішній час, коли  багато населених пунктів потребують вашої підтримки у забезпеченні продукцією.

Щира подяка вам за надану допомогу та співпрацю! Нехай сторицею повернуться вам ваші добрі справи!

Від щирого серця бажаю, щоб ваші зусилля завжди були результативними, а врожай перевищував ваші найсміливіші задуми. Спасибі вам за нелегку та потрібну всім нам працю, за підтримку захисників на передовій фронту!

Нехай вас оминають природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Бажаю вам щастя, здоров’я, добробуту та миру, невичерпної наснаги та подальших успіхів у ваших справах! Надійного оберегу вам, мирного світлого неба над вашими  урожайними нивами!

З повагою

селищний голова                                                                                            Олег БАСАЛИК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше