Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Новина
06.12.2023

Шановні військовослужбовці, захисники України, дорогі ветерани!

6 грудня – День Збройних Сил України. Це свято символізує відвагу та самопожертву захисників нашої держави на протязі всієї її історії. Це свято об'єднує всю націю, яка підтримує та шанує наших воїнів. Це свято гордості за наших земляків, які не побоялися стати на захист рідної землі.

Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом - Днем Збройних Сил України! Святом, яке увібрало в себе багаті й славні ратні традиції, уособлює мужність та героїзм визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.
Бажаю Вам козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди супроводжують Вас.
Велика вдячність волонтерам, підприємцям, усім небайдужим людям, які матеріально та морально підтримують Збройні Сили України.
Шановні військовослужбовці, бажаю Вам і Вашим сім’ям міцного здоров’я, добра та щастя, мирного неба над Україною!

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою

селищний голова                                                                                                 Олег БАСАЛИК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше