Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання селищного голови з Днем знань

Новина
01.09.2023

Шановні вчителі, учні, батьки та гості!

З нагоди Дня знань вітаю вас з початком нового навчального року. Це свято символізує початок нового етапу у житті кожного з нас, коли ми знову зустрічаємось з друзями, вчителями, книгами та знаннями.

Особливо хочу привітати першокласників, які сьогодні вперше переступають поріг школи. Ви вступаєте у чудовий світ науки та пізнання, де вас чекають цікаві пригоди, нові друзі та незабутні враження. Бажаю вам успіху, радості та натхнення у вашому навчанні.

Шановні учні! Ви - наша надія та гордість, наша майбутня еліта та лідери. Ви - ті, хто буде будувати нову Україну, сильну, незалежну та процвітаючу. Ви - ті, хто буде захищати нашу Батьківщину від ворогів, як це роблять сьогодні наші воїни на Сході. Ви - ті, хто буде розвивати нашу культуру, науку, економіку та демократію. Бажаю вам мудрості, цілеспрямованості та впевненості у собі.

Хочу подякувати нашим вчителям, які несуть важливу місію формування особистостей майбутнього, які виховують патріотизм, любов до рідної землі, повагу до людей. Ви - справжні герої нашого часу, які не зважаючи на всі труднощі і виклики, продовжуєте працювати на благо нашої держави.

Не можна не згадати про війну, що вже дев'ять років триває на сході нашої країни. Ця війна забрала життя багатьох наших земляків, які захищали нашу незалежність і суверенітет. Ми завжди пам'ятатимемо їх подвиг. Ми пишаємося нашими військовослужбовцями, які продовжують стояти на сторожі миру і безпеки, дякуємо їм за їх службу і молимося за їх повернення.

Дорогі друзі! Нехай цей навчальний рік буде успішним, цікавим, безпечним для всіх нас. Нехай кожна дитина знайде своє покликання, свою мрію, свою дорогу до успіху. Нехай кожен вчитель отримає вдячність і повагу за свою працю. Нехай кожен батько побачить радість і гордість у очах своєї дитини. Нехай кожен житель нашої територіальної гомади відчує гармонію і злагоду у своїй родині. Нехай Бог благословить вас і нашу родину - Україну!

 

З повагою
селищний голова                                                                                            Олег БАСАЛИК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше