Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ВОЛОНТЕРА

Новина
05.12.2022

Дорогі волонтери та небайдужі люди!

5 грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтера - ті, хто за покликом серця, за своїм моральним обов’язком йде на допомогу іншим.

В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце, адже волонтери у нас  – це діти, які зігрівають захисників листами та малюнками, це пенсіонери, студенти, що віддавали останні копійки аби допомогти військовим, це патріоти, що всіляко допомагають боронити нашу українську землю від агресора,  це люди, які віддають свої заощадження на лікування хворих, які піклуються про тих, хто цього потребує.

Жителі нашої громади також не залишаються осторонь проблем потребуючих. Впевнений, що  кожен мешканець нашої громади вніс хоча б часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету - допомогу людям, які цього  потребують.

Висловлюю слова подяки усім волонтерам за вашу людяність, безкорисливу працю. Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею. Бажаю, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру!

Низький уклін  усім небайдужим людям, які творять добро і завжди готові відгукнутися на потреби тих, хто чекає на допомогу. 

 

З повагою

селищний голова                                                                                           Олег БАСАЛИК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше