Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання селищного голови з Різдвом Христовим та Новим роком!

Новина
21.12.2023

Шановні жителі нашої громади! Вітаю вас із Різдвом Христовим та Новим роком. Це свято дарує нам надію, любов і мир. Це свято нагадує нам про народження Спасителя, який прийшов на землю, щоб принести нам вічне життя. Це свято закликає нас до єдності, милосердя й прощення.

У цей час ми особливо пам'ятаємо про тих, хто захищає нашу Батьківщину від ворога, хто не може бути поруч зі своїми родинами і друзями. Ми дякуємо їм за їхню мужність, самопожертву і відданість. Ми молимося за їхнє здоров'я, безпеку і швидке повернення додому. Ми скорбимо за тими, хто не повернувся з війни, хто поклав своє життя за нашу свободу і майбутнє. Ми вшановуємо їхню пам'ять і висловлюємо щире співчуття їхнім рідним і близьким.

Нехай Господь благословить нашу громаду, нашу державу і наш народ. Нехай Він наповнить наші серця радістю, миром і вірою. Нехай Він дарує нам силу пережити всі труднощі і випробування. Нехай Він допоможе нам зберегти нашу єдність, гідність і солідарність. Нехай Він зробить нас достойними його любові і милості.

З Різдвом Христовим та Новим роком! Зичу вам всього найкращого!

 

З повагою

селищний голова                                                                                     Олег БАСАЛИК

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше