Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Волинські страхувальники спрямували на соціальні потреби понад 6.5 мільярда гривень єдиного внеску

Інформує податкова
22.11.2022

За підсумками десяти місяців 2022 року волинські страхувальники перерахували на соціальні потреби 6 мільярдів 512 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Це на понад 1,9 мільярда гривень більше проти аналогічного періоду торік.

В умовах воєнного стану такий ріст сплати єдиного внеску – свідчення непохитної позиції роботодавців у питаннях захисту прав своїх працівників та підтримки держави, яка фінансує програми соціального захисту своїх громадян, - констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

«Дотримання законодавчо визначених стандартів оплати праці – незмінна вимога до роботодавців, які використовують працю найманих осіб. І воєнний період не звільняє працедавців від виконання свого обов’язку щодо сплати єдиного внеску, оскільки держава потребує коштів для підтримки соціально вразливих груп населення та не ухиляється від обов’язку забезпечувати пенсійні та соціальні виплати. Варто відзначити, що волинський бізнес переважно демонструє відповідальну позицію. Відтак - в області суттєвий ріст сплати єдиного внеску», - зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк. 

Нагадаємо, що саме зараз податкова служба активно співпрацює із Держпраці  у рамках інформаційної кампанії  «Виходь на світло!» з тим, щоб захистити інтереси найманих працівників і залучити до бюджету вкрай потрібні для країни кошти.

Зокрема, у рамках кампанії «Виходь на світло!» ДПС надає інформаційну підтримку щодо ознайомлення громадян з вимогами законодавства про офіційне оформлення найманої праці, спільно з Держпраці аналізує виявлені порушення та працює на їх упередження.

Сектор інформаційної взаємодії

ГУ ДПС у Волинській області

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше