Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Всеукраїнська акція "Голоси дітей"

КЗ "Центр надання культурних послуг"
04.06.2024

Сьогодні, 4 червня - Міжнародний день безневинних дітей – жертв російської агресії, який проводиться в рамках Всеукраїнської акції «Голоси дітей», започаткованої першою леді Оленою Зеленською.
Більше ніж 1899 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ. Станом на ранок 27 травня, за офіційною інформацією ювенальних прокурорів, 548 дітей загинули та понад 1351 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Працівники селищної ради та небайдужі жителі, діти долучилися до акції «Голоси дітей» та вшанували пам’ять вбитих маленьких українців, хвилиною мовчання. З промовою звернувся селищний голова Олег Басалик.
Присутні розвісили ангелочки, це душі невинних дітей  та дзвіночки , які символізують голоси дітей, які загинули, яких вже ніколи не почують батьки.

Пам’ятаємо…

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше