Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Всеукраїнський урок єдності

Відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я
03.10.2023

Національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» спільно з партнерами уже вдруге організовує Всеукраїнський урок єдності.

Урок для школярів 5-11 класів, батьків та вчителів з усієї країни транслюватиметься на телеканалі Суспільне Культура та на YouTube-каналі Перший 6 жовтня о 12:00, а також 13 жовтня о 9:30 у повторі.

Глядачі дізнаються, як протидіяти соціальним стереотипам, хто такі боти та тролі, як розумно споживати інформацію та не вестися на маніпуляції.

Трансляція Всеукраїнського уроку єдності триватиме 30 хвилин. Наприкінці телевізійного уроку дітям буде запропонова нопройти тест-гру, яка складатиметься з 7 запитань. Для цього потрібно, щоб діти просканували QR-код на екрані та перейшли за посиланням.

Також організатори підготували сюрприз для школярів старших класів, про який оголосять під час уроку.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше