Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вшанування пам'яті Загиблого Героя України Миколи Кривов'язова

Новина
25.03.2023

26 березня 2023 вже минув рік, як у м. Благодатне Миколаївської області загинув Кривов'язов Микола Володимирович, 1995 року народження із с. Скригове. Йому було лише 27.

Після закінчення загальноосвітньої школи Микола працював у Луцьку на будівництві. У перший день повномасштабного військового вторгнення рф в Україну пішов на захист Батьківщини. Обіймав військову посаду зв'язкового управління мінометної батареї 14-тої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Микола нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (2022, посмертно) — за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі. 

Прийшли вшанувати пам'ять Героя України батьки, родичі, однокласники, односельчани, староста Бужанівського старостинського округу Іван Гиль та селищний голова Олег Басалик. Зустріч організувала класний керівник загиблого та вчитель Євгенія Харків.
З почуттям великої поваги висловлюємо щиру вдячність батькам та кажемо спасибі за виховання сина, який гідно виконав свій військовий обов’язок із захисту суверенітету та територіальної цілісності України. Ви виростили справжнього патріота, свідомого громадянина та захисника рідної землі!
Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті батьків, сина, рідних, однокласників, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.
Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі.
Нехай душа загиблого Миколи знайде вічний спокій…
Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!
Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше