Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Встановлення тарифів на централізоване водопостачання в населених пунктах Мар'янівської територіальної громади

Оголошення
11.02.2022

На виконання п. 2 розділу II «Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 р. №130 «Мар’янівське ВУЖКГ», доводить до відома споживачів сіл Цегів, Борочиче, Широке, Брани, Борисковичі, Довгів, Бужани, Ржищів, Скригове, Пильгани, Галичани, Хмельницьке, Новий Зборишів Мар'янівської територіальної громади про намір провести коригування діючих тарифів на централізоване водопостачання.

Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» №2189-VIII від 09.11.2017р., до п. 7 Постанови КМУ №869 від 01.06.2011р. «Порядок формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення», підприємством проводиться перерахунок тарифів шляхом коригування складових частин структури чинних тарифів у зв’язку зі збільшенням у 2021 році росту розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, розміру мінімальної заробітної плати, та вартості електроенергії.
Коригування тарифів на централізоване водопостачання до економічно обґрунтованого рівня є необхідним заходом для належного функціонування підприємства, зокрема для здійснення розрахунків за енергоносії, сплати податків, вчасної виплати заробітної плати, недопущення збитковості підприємства та забезпечення споживачів якісними послугами.
Пропонуються наступні скориговані тарифи для споживачів:
- централізоване водопостачання: – 13.64 грн/м³ з ПДВ;
Підвищення тарифів на послуги з централізованого водопостачання соціально-незахищених верств населення буде компенсоване державою через монетизацію пільг і субсидій.
Зауваження і пропозиції щодо скоригованих тарифів на 2022 р. від споживачів приймаються в письмовій формі та/або в електронному вигляді протягом 10 календарних днів з дня опублікування цього повідомлення за адресою: "Мар’янівське ВУЖКГ" вул.Незалежності 17,смт Мар’янівка, Луцький район Волинська область, або на електронну адресу: vomaryanvzkg250@ukr.net.
Керівник підприємства                                                                Шевчук Олександр Ігорович
Роз’яснення та довідки за тел.. 0(97)869 8203 
 
 
Обґрунтування  необхідності перегляду тарифів на послуги централізованого водопостачання та тарифи, які виносяться на обговорення
 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше