Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем БАТЬКА

Новина
19.06.2022

Бути батьком – це велика відповідальність. Чоловік – опора всієї сім’ї, годувальник і гарант сімейної безпеки, захисник України. На його широких плечах тримається добробут рідних і близьких. А ще бути батьком – велике щастя. Цю істину підтвердять усі чоловіки, які пізнали у своєму житті радість батьківства.

Батько – це не просто слово. У ньому стільки дитячих почуттів. Для хлопчика тато – це приклад для наслідування, адже він сильний і сміливий, на всі руки майстер. Він підкаже все: як забити цвях, як помиритися і як постояти за себе. Для дівчинки тато – це гордість. Кожна маленька принцеса мріє зустріти свого принца, який буде схожим на її батька.
Вітаємо вас зі святом всіх батьків і бажаємо бути гідними батьками для своїх дітей.
Бажаємо кожній дитині дочекатися свого татуся з війни живим та неушкодженим.
З Днем батька всіх, хто поряд, та хто змушений покинути, тимчасово, свій рідний дім, щоб захистити його.
Бажаємо жити під ясним МИРНИМ НЕБОМ! МИРУ, МИРУ, МИРУ!!!
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше