Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем вишиванки

Відділ освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я
19.05.2022

Одягнімо, друже, вишиванки —

Наш чарівний український стрій.

Не для когось, не для забаганки,

А для себе, вірний друже мій.

Одягнімо вишиванки, друже,

Хай побачить українців світ —

Молодих, відважних, дужих,

У єднанні на сто тисяч літ.

 

День вишиванки  – це свято, яке не перший рік відзначається не тільки в Україні, а й за її межами.

Цьогоріч учні, вчителі та батьки  долучилися до акції «Одягни вишиванку». Цей день має глибокий духовний зміст, відображає усю багатогранність і творчість українського народу. Адже саме в орнаментах української вишиванки можна передати те, чого не завжди скажеш словами. Зі споконвіку українці відображали у вишиванках найважливіші цінності життя українця – любов, життя, силу, здоров'я і невичерпну свободу.

Колектив відділу освіти, молоді, спорту та охорони здоров'я Мар'янівської селищної ради підтримав ідею вдягти традиційний український одяг, цим самим виразивши свою національну та громадянську позицію, культурну освіченість та духовну свідомість.

Свято об'єднало тих, хто серцем і душею вболіває за свою Батьківщину, пишається та поважає багаті традиції українського народу, прославляє безцінні культурні надбання на теренах нашої країни.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше