Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем захисту дітей!

Служба у справах дітей
31.05.2024

Любі наші, дорогі діти! Шановні батьки!

Служба у справах дітей Мар'янівської селищної ради щиро вітає  Вас зі світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей!

Це свято – надії, любові та щирої дитячої посмішки.  Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Діти  – найдорожчий скарб, радість і майбутнє нашої громади.

Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо гідних українців, які неодмінно стануть нашою гордістю. 

Любі діти! Ви – майбутнє України, наша опора, впевненість у завтрашньому дні.

У День Захисту Дітей бажаємо кожній дитині міцної сім’ї й всього необхідного для безтурботного дитинства, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах! Злагоди кожній дитині, кожній родині нашої громади!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше